Acestea sunt lucrurile care ne definesc și ne conduc

spre îndeplinirea viziunii de aprindere a multiplicării mișcărilor de plantare de biserici în toată Europa

Viziunea plantării de biserici

Credem că plantarea de biserici este inițiativa lui Dumnezeu și că Iisus este Cel care Își ridică Biserica. Astfel autoritatea Scripturii este esențială pentru conținutul și mesajul M4. Credem că plantarea de biserici trebuie făcută prin rugăciune, închinare și ucenicie față de Iisus Cristos. Credem deasemenea că prezența lui Dumnezeu și lucrarea Lui în viețile și lucrarea noastră sunt mai importante decât strategii, planuri și metode. Dorim să vedem o multiplicare a mișcării de plantare de biserici misionale, lideri cu mentalitate a Împărăției care caută în primul rând relații și sunt deschiși la schimbare și îmbunătățire atunci când pășesc împreună în viitor cu Dumnezeu și Biserica Lui. Pentru a citi despre valorile noastre, apăsați aici.

Conducerea Europeană a M4 are

viziunea lansării multiplicării mișcărilor de plantare de bisericii în toată Europa

Kenno Leier

FI Finland

Has been married to Jana for married for 23 years and together they have three children.

Has been married to Jana for married for 23 years and together they have three children. He is the Senior Pastor and co-founder of Espoo Church in Finland, the leader of the National Church Planting Process in Finland, Leader for M4 Finland, M4 Europe Leadership Team, Chairman for Alpha Finland, and Teaching position at Finnish Theological Seminary: Church Planting, Church renewal and future of the church.

Filip Ologeanu

RO Romania

Filip has been a member of Missio Dei church since 2011.

Filip has been a member of Missio Dei church since 2011. He studied Theology and Counseling and is passionate about shepherding people and guiding them towards the healing power of the Gospel of Jesus. He is newly married and in his spare time he enjoys hiking and recently has picked up bee-keeping.

ABC-ul Platării de Biserici

O platformă de instruire și resurse, oferite de oameni pasionați de subiect

M4 - prezentare scurtă

M4 este un instrument construit pe trei elemente: Evaluare, Instruire de bază și Coaching (în Engleză cuvintele formează acronimul ABC). Am creat un sistem de interviu online pentru o evaluare ce ajută liderii să identifice persoanele potrivite pentru plantare de biserici. Instruirea de bază creează cadrul nu doar pentru conținut, ci și un cadru unic pentru plantatori și echipele lor să îi ghideze prin primii 2-3 ani ai procesului de plantare. Coaching-ul, oferit de plantatori și lideri experimentați, ajută echipele să își ducă planurile de la vis la realitate. Conținutul platformei de instruire provine din 30 de ani de experiență în plantarea de biserici în Contextul European, și este împărțit în aceste patru tematici: Master, Misiune, Multiplicare și Mișcare.

CZ

EE

FR

LV

PL

NO

RO

ES

CH

SE

RU

UA

GB

FI

Dacă vrei să afli mai multe despre evenimentele noastre

vizitează-ne pe facebook.

FOLLOW US