Речі, що визначають та направляють нас

у сповненні бачення розвитку руху започаткування церков, що примножуються, по всій Європі

Бачення організації церков

Ми віримо, що організація церков - це Божа ініціатива і що Христос особисто збудовує Свою Церкву. Отже, авторитет Біблії є невід'ємним для служіння М4. Ми віримо, що заснування церков може звершуватись через молитву, поклоніння та учнівство. Також ми віримо, що Божа присутність та дія в нашому житті та служінні важливіші, ніж стратегії, плани та методи. Ми хочемо бачити рух місіональних церков, що примножуються, лідерів з менталітетом Царства Божого, які шукають передусім відносин та відкриті до змін та покращення, йдучи у майбутнє з Богом та Його Церквою. Щоб дізнатися більше про ці цінності, натисніть тут.

Європейська лідерська команда М4 має

бачення розвитку руху започаткування церков, що примножуються, по всій Європі

Ойвінд Аугланд

NO Norway

Ойвінд - засновник М4. Він є частиною лідерської команди М4 в Європі та лідер М4 в Ногвегії

Пастор та засновник церков у Євангеличній Лютеранській вільній церкві Норвегії. Очолює наглядову раду національної мережі по заснуванню нових церков SENDT Норвегії. У Норвегії він очолює розвиток тренінгів М4 для команд заснування нових церков та їх лідерів. Ойвінд є засновником та власником Xpand Norway та Persolog Norway. Своїм покликанням в житті вбачає ведення молодих людей, покоління, лідерів, церкви, деномінації та нації до розширення Царства Божого (Неєм. 3:1) та готувати тих, що можуть підготувати інших до життя у благодаті та правді (2 Тим. 2:2). Ойвінд одружений на Лінді та має чотирьох дітей.

Їржі Унгер

CZ Czech Republic

Їржі Унгер - Генеральний Секрета Чеського Євангельського Альянсу. З 2012 року він керує М4 в Чехії

М4 в Чеській Республіці проводить підготовку для 29 команд заснування церков з Чехії та Словакії. Багато років Їржі служив як президент Європейського Євангельського Альянсу, а також був членом Керівного комітету Європейського лідерського форуму (ЄЛФ). Несе пасторське служіння у Вільній євангельській церкві в Празі 13. У нього та його дружини Міхаели чотири сина.

Тео Бунеску

RO Romania

Тео - національний лідер М4 в Румунії, а також член лідерської команди М4 Європи.

Тео - організатор церков, консультант та тренер у церковному та бізнесовому середовищі. Він є засновником та CEO в Advance OÜ, а також консультантом в Strametz & Associates LLC, німецької компанії, що спеціалізується на лідерському розвитку та консультує у HR-сфері. Тео є частиною лідерської команди М4, допомагає лідерам започатковувати М4 в їх країнах. Має чудову дружину Мерле та сина Самуїла.

Крейг Хамер

EE Estonia

Крейг - національний лідер М4 в Естонії та адмінистратор М4 Європи.

Крейг - пастор та засновник церков у Естонії. Він є адміністратором М4 Європи. Також він є частиною лідерської команди М4 Естонії. Крейг пристрастно бажає бачити, як люди зростають у своїй вірі й досягають повноти свого потенціалу у Божому Царстві. Крейг одружений з Рееною, у них четверо дітей.

Ази організації церков

Платформа для наставництва та ресурсів, що надані посвяченими людьми

М4 коротко

М4 збудовано навколо азів заснування церков: оцінювання, базова підготовка та наставництво. Ми створили систему оцінювання, що допомагає лідерам знайти правильних кандидатів для роботи над заснуванням церкви. Наша базова підготовка дозволяє організаторам церков та їх командам не лише отримати знання, але створює для них унікальне середовище, в якому вони отримують спорядження й підтримку перші два-три роки своєї роботи над новою церковною громадою. Наставництво, що здійснюється досвідченими засновниками церков та лідерами, допомагає командам перетворити свої плани з мрій у реальність. Зміст підготовчої платформи було складено з досвіду тридцятирічної роботи над заснуванням нових церков у європейському контексті, та сформовано навколо чотирьох тем: Господь, Місія, Примноження та Рух.

уся влада

Ісус - Господь, якому належить уся влада. Усе починається з Божої влади та сили, з Його поклику та наказу. Церква - ініціатива та мрія Ісуса, що базується на Його твердженні: "Я збудую церкву Мою".

Ісус - Господь, якому належить уся влада. Усе починається з Божої влади та сили, з Його поклику та наказу. Церква - ініціатива та мрія Ісуса, що базується на Його твердженні: "Я збудую церкву Мою". Він той, хто закликає, дає бачення, направляє, надає сили та формує группу присвячених людей, щоб виконати Свої цілі в їх громаді.

отже йдіть

Бути організатором церкви значить виконувати Божу місію. Заснування церкви - це місія. Якщо церква не досягне нових людей за 3-5 років, вона залишиться у тому самому складі, з якого починалася.

Бути організатором церкви значить виконувати Божу місію. Заснування церкви - це місія. Якщо церква не досягне нових людей за 3-5 років, вона залишиться у тому самому складі, з якого починалася. Багато нових церков так і залишилися маленькими замкненими групками, що не досягають загублених. Заснування церкви - це розповсюдження Доброї Звістки у певній географічній місцевості, культурі та/чи етнічній групі з метою досягти Євангелією Христа тих, хто ще був недосягнутий, а також вплинути на суспільство навколо них.

зробіть учнями

Ісус шукає загублених, бажаючи перетворити їх на Своїх послідовників. Він примножує послідовників, працівників та учнів. Це виклик для усіх церков, але це правда для тих з нас, хто працює над заснуанням церков.

Ісус шукає загублених, бажаючи перетворити їх на Своїх послідовників. Він примножує послідовників, працівників та учнів. Це виклик для усіх церков, але це правда для тих з нас, хто працює над заснуанням церков. У довготривалій перспективі зростання залежить від створення культури учнівства. Якщо нові люди на зростають у послуху Ісусу Христу, церква не буде рости, а залишиться тією самою групою, з якої все починалося.

Ось, Я з вами

Ось, Я з вами в усі дні. Друга заповідь Великого Доручення полягає в тому, щоб споглядати. Споглядати Ісуса. Він є центром нашої місії, нашої безпеки та надії, та наших можливостей. Він має ціль для нашого світу: покрити його пізнанням Бога.

Ось, Я з вами в усі дні. Друга заповідь Великого Доручення полягає в тому, щоб споглядати. Споглядати Ісуса. Він є центром нашої місії, нашої безпеки та надії, та наших можливостей. Він має ціль для нашого світу: покрити його пізнанням Бога. Він з нами та особисто долучяється до справи, що доручив нам, та сказав, що буде робити її через нас: збудовувати Свою Церкву. Він бажає бачити Своє життя та вплив, що зростає та примножується в Його світі. Ми віримо, що це може трапитися в Європі, і ми молимося, щоб рух заснування церков, що примножуються, знову розпочався. Усі команди, що є частиною М4 мають виклик спланувати та приготуватися таким чином, щоб церква, над якою вони працюють зараз, була такою, що примножується, через 3-5 років. Це поведе нас від простого додавання церков до руху примноження.

CZ

EE

FR

LV

PL

NO

RO

ES

CH

SE

RU

UA

Якщо ви бажаєте знати про наші події

підпишіться на наші новини.

Онлайн навчання

Заснування церкви потребує багатьох зусиль та значної кількості часу. Підготовка йде постійно й має бути гнучкою та мобільною. M4 використовує платформу Simply Learn як засіб для навчання онлайн. Це платформа, що спеціально розроблена для команд, що працюють над заснуванням церков.

Хочете знати більше?

M4 завжди відкрита до співпраці з натхненними лідерами з усієї Європи. Якщо те, що ви процитали на цій сторінці має для вас інтерес і ви працюєте над заснуванням церков у своїй країні, ми будемо раді зв'язатися з вами. Ми можемо запропонувати ресурси, такі як книги та відео-уроки, а також консультації, щоб допомогти руху заснування церков стати реальністю у вашій країні.

FOLLOW US